Blog van Sharon (bijrijder van oma Elly)

Hello allemaal,


De aller-slechtste chauffeur, de aller-leukste herinneringen! De dingen die ik heb meegemaakt vallen met geen pen te beschrijven, daarom probeer ik het maar eens te typen ;).
Zoals jullie wellicht weten heb ik mijn Oma opgegeven voor het programma omdat ik gek werd van al die eindeloze smoesjes… Deze smoesjes heeft Oma nog steeds maar deze keer zijn het smoesjes om wél in de auto te kunnen stappen. Oma heeft het erg zwaar gehad en ook ik heb mezelf soms afgevraagd waar ik aan begonnen was. Maar achteraf had ik het voor geen goud willen missen. De mensen die meededen zijn allemaal anders maar anders is niet verkeerd! De mensen die meededen waren allemaal zichzelf en zijn allemaal veranderd sinds de tijd dat ze hier waren. Zo ook ik! Ik ben er achter gekomen dat ik mijn oma dankbaar ben voor alles wat ze altijd voor me doet. Ik heb een toffe oma en hier ben ik supertrots op! Natuurlijk luisterde ze niet altijd naar me en wist ze het altijd beter! Het is en blijft een goed mens. Maar ook heb ik een hoop geleerd van alle andere mensen die er waren, iedereen was anders en had ze eigen dingen meegemaakt! Hoe je rijdt als persoon zo ben je ook echt! Ik ben een rustiger persoon geworden, heb meer geduld gekregen en begrijp mensen beter.

De minst leuke proef vond ik toch wel de proef met die waterbak. Ik werd er gek van, wat een oneerlijke proef was dat. Dit was ons namelijk verteld; “Je gaat een soort woonwijk in met een bak water boven je hoofd, wanneer je te hard over een drempel gaat of niet beheerst remt zal dit water de auto inkomen”. Ik dus met volle moed die auto in tot oma de motor startte.. Je raad het al, ik was al meteen drijfnat. Superoneerlijk natuurlijk want dat was mij niet verteld. Toen we eenmaal reden leek het wel een oceaan, ik begreep niet dat die bak maar niet leeg raakte, er kwam maar water uit, en véééél! Oma vond het wel grappig geloof ik, maar die zat met haar hoofd op het stuur, dus die heeft niets van al dat water meegekregen! Ik kreeg het super benauwd van al dat water, ik kan daar niet tegen! Ik kreeg zo’n gevoel alsof ik claustrofobisch was, overal om me heen zwommen eentjes! Ik was in staat uit te stappen maar zelfs daar had ik de kracht niet voor. Een vreselijke proef die voor velen wellicht de leukste proef was, was voor mij een hel!

Gelukkig zijn er naast deze minder leuke ervaring een tal van proeven geweest die voor mij wel leuk waren en ook de momenten in het hotel met zijn allen zijn mij meer dan dierbaar! Je krijgt zo’n band met elkaar en doet zoveel samen, dat kan je jezelf als buitenstaander amper voorstellen! Maar ik weet nu hoe het er aan toe gaat en voel me tot op de dag van vandaag super vereerd dat mijn oma en ik mee mochten doen met “De aller-slechtste chauffeur van Nederland!”

Heel veel liefs, Sharon. 

18 opmerkingen:

 1. Er waren een tal van proeven geweest die voor jou wel leuk waren? Welke vond je eigenlijk het allerleukst?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey Sharon, ik vind je echt een super leuke meid en vond die proef met die waterbak erg leuk bij jullie! ik lag in een deuk :D Vooral met die badeend!

  Ik hoop dat jullie er nog lang in blijven want ik ben fan!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey!

  Ik ben blij dat ik een fan heb! Leuk om te horen natuurlijk.. de leukste proef die ik heb gehad vond ik denk ik wel de proef die nog met komen.. ik kan er dus nog niet veel over zeggen maar het is een proef met een limo! :D haha..

  Als hij is geweest zal je wel begrijpen waarom!
  Blijven kijken hooor! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Sharon: ik zal blijven kijken, want ik ben ook fan van het programma hoor!

  Ik heb net ook weer gekeken en het moet toch wel heel erg pijnlijk zijn geweest voor opa dat hij de weg niet meer op mag... :'(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk alleen niet dat jullie er nog lang in zullen zitten, want oma heeft de laatste tijd wel heel veel vooruitgang geboekt naar mijn idee...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hey sharon,

  toen ik de eerste aflevering zag was ik al meteen fan van jou vooral omdat je zo leuk bent en een string draagt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zelf heel mooi om te zien hoe Sharon meevoelt met haar oma... met al die knuffels en bemoedigingen. Top! Als je het mij vraagt, is Sharon een heel lief meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heey Sharon!

  Echt heel leuk dat jullie het nou zo goed doen! Ik vond die limo echt knap. Ik hb het thuis nagespeeld met wat vrienden en de auto van de buren en het lukte niet bepaald goedXD Ik hoop dat je oma nog veel plezier heeft;)

  Groetjes;)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat jullie er uit zijn ! hoe kan ik je zoeken op hyves of facebook :$ Daag X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Neeeeeee nu kan ik niet meer naar jou kijken:(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haham ik vind je oma echt leuk! Daar mag je heel trots op zijn, op zo'n gezellig persoon :)
  Groetjes uit Amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Sharon,

  Ik vond je altijd erg lief en geduldig tegen je oma. Ik hoop dat ze nu een stuk van haar onzekerheid in het verkeer kwijt is.

  Groeten,

  Lou

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoe vaak word je nou op straat herkend/om een handtekening gevraagd?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heey sharon.
  je bent een lekker wijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hey meid

  ik vind jou de leukste meid van het programma.
  vond het super leuk naar jullie te kijken,
  vooral ook mooi om je oma elly te zien steunen.

  hoop je ooit is tegen te komen ;)

  Groetjes.

  Marco1987@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goede genade zeg,

  Zo'n leuk programma en dan zijn er hier ook nog van die leuke blogs.
  Tot mijn grote ergernis kom ik dan vele malen reacties tegen van (geile) jongetjes, die in hun hoofd halen dat een jongedame (in dit geval Sharon, maar ik kom de reacties op meerdere blogs tegen) via deze weg maar even simpel versierbaar zijn ofzo?

  Wordt dat nu echt niet door deze kinderen begrepen en kunnen zij nu ECHT NIET van tevoren inschatten wat je bereikt met dergelijke berichten?

  JUIST, HELEMAAL NOPES!!!!

  Bij deze dan ook mijn vraag aan betreffende mensen:
  zouden jullie hier a.u.b. mee willen kappen, het is zinloos en irriteerd mensen die het programma niet all1 maar bekijken vanwege een (overigens knappe) blondine.

  Sorry Sharon, dat ik dit in jou blog plaats, ik had het net zo goed bij een andere vrouwelijke blogschrijfster kunnen plaatsen.
  Echter was de maat vol bij het lezen van de jouwe en ik voor de zoveelste keer dergelijke berichten las.

  Het leest simpelweg niet lekker en doet totaal niet terzake wat betreft het programma en de insteek waarom mensen eraan mee doen.
  We zitten hier immers niet op een dating-site.

  Dan eindelijk mijn reactie die wel iets met dit programma en deze site te maken heeft:

  Sharon,

  mijn complimenten voor de manier waarop je je oma bijstond in het programma en dit hopelijk nog doet.
  Zal hopelijk leiden tot nog meer zelfvertrouwen en zodoende het plezier behouden...

  Veel plezier gewenst samen met oma, het is jullie gegund...


  (ps; mocht er niet meer gereageerd worden op deze blog, dan hoop ik dat bovenstaande toch een beetje in 8 genomen kan worden bij deel 2 van DASCVN)

  BeantwoordenVerwijderen