Blog van Pim (de hysterische homo)

Daar zaten we dan, Kornelis en ik in de trein, (na mijn laatste total loss ongeluk, maar even besloten een pauze in te zetten op het autorijden) op naar Enschede. Van de zenuwen checkten we om de 3 minuten ons haar en of er niks tussen onze tanden zat. Na een reis van zo`n 3 uur kwamen we eindelijk aan op onze bestemming waar onze lieftallige mr. Nanny al stond te wachten. “Weten jullie waar Marianne is?!”  Niemand had een idee en de trein was naar vermoeden allang leeg. Na een kwartier wachten kwam madam naar buiten wandelen met een big smile, helemaal voldaan van het poederen. “Ja sorry hoor! M’n make up zat niet goed, dus ik wachtte nog even met uitstappen.” We keken elkaar aan en schoten spontaan allemaal in de lach.


Eenmaal aangekomen op het terrein van vliegbasis Twente werden we hartelijk verwelkomd door alle andere kandidaten en er was gelijk een klik. We wisten gewoon dat dit een enorm leuke tijd ging worden die, net zo snel als ik door een muur rij, voorbij zou vliegen.
De crew had daadwerkelijk overal aan gedacht: een tafeltennistafel, een Wii, tennisrackets, genoeg om je te vermaken. Buiten stond een tafeltje, allerlei hangbanken en een grote ouderwetse schemerlamp uit de jaren ‘20, waar Opa en Oma vertrouwd naast gingen zitten. Het interieur was compleet.

Daar kwam een klein vrouwtje met krullig haar en een grote zwarte bril aanlopen. Het was jurylid en mental coach Karin. Een streng uitziende, maar o zo lieve vrouw. Naast haar liep mede jurylid Froukje, een rechtvaardige rijinstructrice die geen blad voor de mond neemt. Daarachter liep Michael, de man van Veilig Verkeer Nederland die mij al gelijk geïrriteerd aankeek toen ik per ongeluk zei :“Hey! U bent toch die meneer van Rijkswaterstaat?!” “Veilig Verkeer Nederland!” bromde de beste man en liep vluchtig achter de rest van de jury aan. Toen kwam er een busje aanrijden waar een vriendelijke meneer uitstapte. Deze was van de catering. Hij kwam elke dag weer van alles brengen, een verrassing wat het was!

Je kon doen wat je wilde. Dus ik lag voornamelijk op de bank, net als de rest. Genieten van de zon, je leest een boekje, luistert wat muziek en vooral veel praten, waardoor je veel over elkaar te weten komt en er automatisch een hechte band ontstaat.
Nou klinkt dit allemaal heel erg relaxt en dat is het dan ook, maar het werd elke keer weer bruut onderbroken als er een wit busje aan kwam scheuren waar een klein bebaard mannetje uit sprong en riep: “Pim en Kornelis!”


We stapten in het busje en ik kwam pal achter de chauffeur te zitten die meteen vol gas wegreed. Hij was zo klein dat ik met gemak over hem heen kon kijken en het net leek of ik zelf achter het stuur zat. Hiermee werd de illusie gewekt dat ik best goed reed! Aangekomen, zie ik een parcours van oranje pionnen en een heleboel wieldoppen. Het leek net of Kornelis een echte autokenner was, want hij riep al vanuit de verte:  “Ow we moeten in een Bentley rijden!” Eenmaal dichterbij gekomen was het een Rolls Royce. “Maakt niet uit hoor Kor!”


M’n hart zat nu echt in mijn keel. Dit is het moment van de waarheid. Nu gaan we doen waar we voor kwamen, de proef! Ruben vraagt of ik eerder in een automaat heb gereden. Vastbesloten dat het goed komt, schud ik hevig ja. M’n vader heeft immers ook een automaat. Ik mag er niet meer in rijden, maar ik weet hoe het werkt.“En je tijd gaat NU in!” Onder de druk van de tikkende stopwatch zoek ik vluchtig de pook voor het naar de D brengen van de versnelling. “Huh? Kor! Er hoort hier een pook te zitten!” Uiteindelijk vind ik uit hoe het werkt en daar gaan we dan, keurig achteruit en niks aan de hand. Ok, een paar van die wieldoppen geraakt, maar dat kan iedereen toch gebeuren!? Dan straatje keren, mijn god! Wat smal! Na het straatje keren was de Rolls Royce al voor de helft in waarde gedaald.


Vol gas! was de tip van Ruben, want je moest immers met wel 50km p/u slalommen tussen de poppen door. De eerste 2 poppen gingen prima, geen enkel probleem. Na het eerste poppetje aangereden te hebben kwam de rest in opstand en ze sprongen demonstratief voor de auto, waardoor ik de hele muur niet zag en er met mijn neus doorheen reed.


Eenmaal uitgestapt bleek dat we een vogeltje hadden geschampt, nou ja, geschampt, het lieve beestje was in tweeën gesplitst. Wat mij als dierenliefhebber wel wat deed, natuurlijk. Na de proef konden we onze rust nemen op één van de hangbanken in het zonnetje. We keken naar de andere kandidaten die met zweethandjes zaten te wachten tot zij aan de beurt waren…


Ik hoop dat jullie op deze manier een beetje de sfeer hebben geproefd van hoe het er aan toe ging op de set (huiskamer) en tijdens de proeven.
Heel veel kijkplezier en ik citeer jurylid Michael van Veilig Verkeer Nederland: “Rijd veilig! “

Groetjes, Pim Kemper.

75 opmerkingen:

 1. Hahahhahahahah!!! MASTERLIJK!!! eef zei overigens ook dat het een Bentley was, wat zijn onze bijrijders aan elkaar gewaagd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zag jou de eerste keer en vond je meteen al een geinige, eigenwijze snoeshaan. je hield de deur voor me open en vroeg me of dat je zou helpen. yeah right....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind je trouwens leuk schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie je nou echt niet dat je niet kunt rijden? Je hebt wel commetaar op meneer godschalk maar je bent net zo slecht! Ik raad je aan om voortaan de bus te nemen want zoals jij rijd kan echt niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. IK HOEF HEM NIET EENS IN MN BUS TE HEBBEN, ben ik mijn spiegels kwijt en gaat hij heel eigenwijs andere mensen af zitten zeiken... zulke gasten moeten maar lekker lopen...

  een anonieme Amsterdamse buschauffeur...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ow echt zo'n leuk programma, ben benieuwd hoe het afloopt:P.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je rijdt zo slecht dat het gewoon goed is... Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Noes, ik denk dat waar jij van geniet, ook leedvermaak is. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik er zelf ook niet vies van ben, maar het lijkt me toch geen pretje om op tv te crashen en dan uit schrik je handen voor je ogen te slaan terwijl je het gaspedaal helemaal indrukt...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Even ter gerustelling, ik heb een fiets... En in amsterdam pak ik normaal de tram, maar voortaan lekker met de bus:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat je dat NIET moet verraden. Ik denk dat je dat in de finale al ging vertellen en het gaat ten koste van het kijkplezier als we alles al weten...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Da's dan te laat.

  Maar zulke brokkenpiloten moet ik niet tegenkomen. Ik heb 't al niet op al dat autoverkeer, maar dit gaat mij toch wat té ver! (maar dat geldt voor alle deelnemers)
  Gelukkig woon ik in Belgenland

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kerel,

  Stap alsjeblieft nooit meer achter het stuur!

  Maar de momenten dat jij en Kornelis in beeld zijn, dat is briljante televisie. Ik zeg: tijd voor een eigen real-life soap. Leuker dan Geer en Goor!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker veel gezeik hier :)

  Ik vind je echt komisch gewoon, "zit mijn haar nog goed?" mhoehahahahaha :P

  Die waterproef was echt iets voor jou, *uche uche*

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beste Pim,

  Ik hoop jou nooit tegen te komen in het verkeer. Wat mij betreft geven ze je een levenslang rijverbod, want rijden kun je niet en sta je ook niet open voor kritiek. Maar als je bereid bent om kritisch naar je zelf te kijken en hier wat aan te doen, dan komt het misschien nog goed. Ik wens jou een je vriend daarbij heel veel sterkte.

  Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey Pim,

  Zoals in het voor stukje staat, laat je niet een mevrouw voor gaan & noem je haar domme doos.

  Lekker vriendelijk. Hopelijk doe je dat ook nog een keer bij een vent en dat loopt het denk ik minder goed af.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ahah jij bent allen bezig met je haar!\en je bent een tikkeltje arrogant XD

  BeantwoordenVerwijderen
 17. lol je hebt iemand aangereden....
  lol.. mazzel dat het goed ging!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wie heeft ruben nicolay aangereden????

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wie heeft ruben geschept? het ging hier om iemand die het verschil tussen gaspedaal en rem niet 'kende', dus dat wijst op esther. maar het kan ook pim zijn. ruben had het bij kvdb over een hij. tenzij hij zo goed was gecoached over het geheimhouden van de 'dader' dat hij opzettelijk over een 'hij' sprak. we zullen het zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Achja, Ik hoop dat je niet meer rijd maar ik vind het wel echt geweldig het programma. Je bent de leukste hoor:).

  BeantwoordenVerwijderen
 21. bij knevel en van de brink zag je hoe het ongeluk gebeurde de bestuurder raakte in paniek en ging alle kanten op. in de vorige afleveringen van de slechste chaufeur als pim in paniek raakte ging hij alle kanten op en botste tegen alles aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Pim, heerlijk genoten van je reacties tijdens de uitzending van vanavond lekker hoor.

  Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ongelofelijk , jammer genoeg hebben wij niet alle afleveringen gezien maar onze haren staan rechtovereind met de kwaliteit van de bestuurders .( of ze zich ervan bewust zijn dat ze als ze achter het stuur plaatsnemen een evt moordwapen in handen hebben ).. duidelijk zijn de eisen veeeel te laag om het begeerde velletje te behalen....super dat dit programma dat duidelijk laat voelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hey Pim,

  Je mag dan niet het voorbeeld zijn van hoe het moet, maar het is wel heel aandoenlijk! Eindelijk eens weer wat leuks op tv ;-) well done!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik hoop jullie echt vaker nog op tv te zien, jij en Kor zijn echt een geweldig komisch duo! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @jeroen

  kritisch naar zichzelf kijken doet ie al, maar hé dat zouden meer mensen moeten doen :D

  maar super tv wat er weer gemaakt wordt !
  (al is het natuurlijk ook weer niet helemaal iets om trots op te zijn als je mee mag doen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Een bentley en een Rolls zijn exact hetzelfde, echter een Rolls reed je als je van adel was. Maar goed je kan niet alles weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. je bent echt hopeloos en toch geinig

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoezo wat een gezeik hier??

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hej Pim
  Ik zei het vanmorgen al op Facebook tegen je, maar jij bent samen met Kor de smaakmaker van het programma hoor. Daarom kijk ik!
  Al die losers die je hier zwart maken, laat ze lekker de ter**g krijgen ;-).
  Heerlijk om te kijken hoe jullie in die wagen zitten, haha. De handrem bocht was hilarisch. ' ik heb heel die handrem niet aangeraakt, maar misschien wel zijn been ' .... Geweldig!!!!
  En anders leer ik je wel hoe je beter in de auto kan rijden...kost niks en nog leuk ook haha.

  Owja, Oma Elly is ook geweldig! Heerlijk zo'n rasechte Rotterdamse tante. Die wil ik ook wel als tante of oma.

  Groetjes van L.
  Uit Schiedam

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Pim (hysterische homo)25 juni 2011 om 04:25

  Thnx voor de lieve woorden Leroy, al tel ik daar de "t**ing" natuurlijk niet bij op, want dat gunnen we niemand.
  Leuk dat je kijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Is er IEMAND die denkt dat die kandidaten dit zelf schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Pim kemper (hysterische homo )26 juni 2011 om 03:33

  Beste Anoniem 26 juni 2011 00:58 uur,
  ( gelukkig heb je anoniem gedaan, anders had je het nog als zeer persoonlijk ervaren! )

  Bij het lezen van mijn blog denkt men al snel dat het geschreven moet zijn door William Shakespeare, Hans christian Andersen of op z'n minst door S. King.(all r.i.p ) Want het is natuurlijk zeer ongeloofwaardig dat een deelnemer van De allerslechtste chauffeur van nederland, ook nog iets anders kan dan alleen maar gillen, stuur los laten en door een muur heen rijden. Dit zal voor u, meneer Anoniem, waarschijnlijk zeer teleurstellend zijn, omdat uw ideaalbeeld van de deelnemers nu niet meer klopt, maar elke deelnemer heeft thuis op zijn/haar computer en verhaaltje getypt en naar bnn gemailt.

  Ik wil u namens alle deelnemers bedanken voor het grote compliment, dat u ons met hoogwaardige schrijvers vergelijkt. Bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Pim kemper. (hysterische homo )

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hallo Pim,

  Het programma is helemaal geslaagd, omdat jij er in zit. Ik vind je een hele leuke jongen. Blijf in jezelf geloven. Al ben je misschien de slechtste chauffeur van nederland, je bent in elk geval de knapste! Als ik je tegen kom, hoop ik dat we botsen. -xxx- Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Pim (hysterische homo)27 juni 2011 om 23:33

  Hey peter,

  "als ik je tegenkom hoop ik dat we botsen"? Wat moet dat zijn dan? Kop staart botsing zeker:p?!

  Maar leuk om te horen dat je er met plezier naar kijkt!

  Vanavond weer een nieuwe aflevering: dw halve finale!

  Veel kijkplezier xxx pim.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik zou ook wel een kop staart botsing met je willen hebben hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Oké hij rijdt soms gevaarlijk, maar dat ia een kwestie van tijd en leren. Dus vindt het belachelijk dat er mensen hier teksten typen die hem zwart maken.
  Ik bedoel dit programma is waarschijnlijk in korte tijd opgenomen en Pim heeft gewoon wat meer tijd nodig om bepaalde handelingen in bepaalde situaties onder de knie te krijgen.

  L.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Pim je bent een aardige kerel maar beloof me dat je je rijbewijs doorknipt en het nóóít meer aanvraagt. Face it; je kunt gewoon niet autorijden.
  Je bent levensgevaarlijk voor jezelf, je passagiers en alle weggebruikers als je achter het stuur gaat zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hallo Pim,
  het beeld dat we van jou krijgen is natuurlijk erg bepaald in de montage, maar het is wel geweldige televisie. Jouw rotsvaste vertrouwen in kleine lichtpuntjes tijdens het omver maaien van obstakels (en vluchtend camera-team) is erg aandoenlijk. "Maar ik heb beide handen aan het stuur gehouden, dus dat ging goed!" (Écht?)

  Ik hoop dat je een leuke tijd hebt gehad in Parijs. Waar trouwens iedereen met doodsverachting over de wegen scheurt.

  Als je ooit besluit weer de weg op te gaan, hoop ik dat je een camera op het dashboard zet. YouTube kan een geweldige tijd tegemoet gaan met jouw bijdragen.

  Hou je handen aan het stuur en kijk in de spiegels ook eens naar de wereld om je heen!
  Bedankt voor het TV-plezier.

  Groet,
  Bob

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Pim (hysterische homo)28 juni 2011 om 15:38

  Hey bob,

  Wat een super lief berichtje! Waardeer ik!
  je moet altijd positief bliven en dat deed ik dus ook:p!
  youtube... Ik zal het onthouden:)

  Xxx pim.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Niks YouTube, ze moeten Pim (en Kor) gewoon een real life soap geven!
  Dat wordt echt hilarische televisie.
  Als ik producer zou zijn had ik het zeker voorgesteld ;-)
  Dus Reinout, John of wie dan ook. Vraag PIM!!!!!

  L.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Zoals je zelf al zegt LOU, TV is een momentopname.
  En deze situaties kom je toch vrijwel niet vaak tegen op de openbare weg.
  Althans ik heb nog nooit hoeven slalommen of offroad of dat soort dingen.
  Natuurlijk gaat het niet helemaal zoals het hoort, maar het heeft tijd nodig om dit onder de knie te krijgen.
  Dus niet zo histerisch reageren hoor...
  Komt allemaal vast goed met Pim.

  L.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Beste Pim. En allen die dit lezen , duidelijk mag zijn dat dit programma "amusement" ademt , iemand be/veroordelen is heel makkelijk , laten wij mensen ons bewust zijn van het feit dat eenieder fouten maakt en niet alwetend is ,diegeen die geen fouten meer maken leren ook niets meer . Respect voor de programmamakers en hopelijk blijven wij fouten maken zodat wij allen ook blijven groeien in de bewustwording dat wij allen verantwoordelijk zijn "zeker in het verkeer " voor onszelf en onze medemensen..." recht uit mijn Hart en ziel "

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Jij bent echt een homo.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. dit is echt een top programma en marianne een lekker wijf groetjes bart

  BeantwoordenVerwijderen
 46. leer eens rustig te worden joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. "Anoniem zei
  Jij bent echt een homo."
  Goh, nee echt waar jòh? Verder nog meer nieuws te melden ... ?

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hey Pim, Ja, je bent niet een goede chauffeur, maar ik vind het wel leuk om te zien. Trouwens de weg zit vol met slechte chauffeurs, en jij bent wel met je lekkere koppie op de tv! Doe je best verder jongen. Groetjes, Thomas

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hoe vaak word je nou op straat herkend/om een handtekening gevraagd?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. he pimie dank je voor je lieve reactie je hebt zelf ook een leuk verhaal we spreken elkaar snel weer

  gr jarno

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Pim,

  Door ienmand zoals jij heb ik mijn nek gebroken. een dwarslaesie. Ik kan mijn benen én handen niet meer gebruiken. Ik heb altijd hulp nodig bij het opstaan en gaan slapen,douchen en toiletteren etc. De man die mij aan heeft gereden 'raakte ook wel eens een paaltje' en zei ook 'dat heeft iedereen wel eens'. Nee Pim dat is niet normaal! Ga jij iemand zijn ouders bellen om te zeggen dat iemand aangereden is en men niet weet of en hoe die persoon uit de operatie komt? hoe voel jij je als iemand jou belt om te zeggen dat je vriend dood gaat? Een beetje zelf kennis en jij gaat nooit de weg meer op. nee pim jij kan t niet leren. Ik mag hopen dat de politie of je vriend van vvnl je roze kaartje houden.
  Ik wens je wijsheid,
  Mirte

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Mirte
  Het is heel erg wat jouw is overkomen. Maar dat kan iedereen overkomen! Iedereen die kan rijden kan zoiets veroorzaken.
  Dus ik het het niet echt aardig om te zeggen dat je bent aangereden door iemand net zoals Pim. Dat is niet echt leuk voor Pim.
  L

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Nee, Mirte, ik ben het eens met wat Anoniem zegt. Natuurlijk is het heel erg, zelfs verschrikkelijk wat jou is overkomen. Maar het is een ongeluk wat iedereen kan overkomen en waar iedereen de veroorzaker van zijn. Een beetje te kort door de bocht dus om daar iemand zoals Pim daar de schuld van te geven. Even nadenken voordat je dit soort berichten de wereld in helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Helemaal mee Thomas.
  Mirte, nogmaals, verschrikkelijk wat er met jouw gebeurd is.
  L
  (Leroy)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Pim je bent vast een hele lieve meid. maar wil je in godsnaam je rijbewijs inleveren en NOOIT meer in een auto achter het stuur stappen.

  je hebt geen voertuig beheersing en zult het nooit krijgen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Heel grappig hoor Anoniem!!
  Trek je er niks van aan hoor Pim. Er staan genoeg mensen achter je en het komt allemaal goed ;-)
  L

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @Anoniem zei
  Jij bent echt een homo.
  29 juni 2011 09:58

  Jij bent echt een hetero :S

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hai Pim!

  Ik stem ook voor een real life show! haha, ik kijk echt elke week met super veel plezier! Maar alsjeblieft, ga echt NOOIT meer auto rijden, voor je eigenveiligheid en die van de rest van nederland:)

  xx M.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. haha, ik vind het altijd supergrappig om naar te kijken:)
  maar eerlijk gezegd denk ik wel dat jij gaat winnen (of verliezen? ik weet niet hoe je het noemt bij dit programma:P)

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ha, die Pim,
  Die real life show met jou moet zeker komen, lijkt me fantastisch. Ik kan zo lachen om jouw hylarische uitspraken! Ik kom hier overigens wel heel vaak het woord homo tegen, maar dat wil niet zeggen dat wij slechte chauffeurs zijn! Deze homo rijdt er zo'n 50.000 km per jaar. Zonder schade en ongevallen wel te verstaan. Dus hou nu maar op met die vergelijking, die kennen we nu wel! Dus Pim, er is hoop! Lieve groet, Thomas

  BeantwoordenVerwijderen
 61. oja Ruben ik ben zo blij dat t goed met je gaat!
  Mirte
  ps goed programma! helaas heeft het echt bewezen dat vslecht rijden niet grappig is. nog een serie? mag ik mee doen met mijn aangepaste auto(al rij ik niet slecht)?
  Mirte

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Mirte,

  Het is echt onzin dat iedereen die een ongeluk veroorzaakt, slecht kan rijden. Heb zelf nekletsel etc, veroorzaakt door een rij-instructeur...

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Jongens, waarom allemaal gelijk van die k*t opmerkingen tegen Pim!
  Misschien wat positieve tips of iets dergelijks voor hem, zou ook leuk voor hem zijn.
  Gelijk iedereen is tegen hem! Kinderachtig zeg!! Ik kan je mededelen dat iedereen tegen je hebben heel erg naar is voor iemand, dus kom op zeg.
  Mensen moeten ook normaal kunnen reageren op mensen.
  L

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Pim,

  Ik ben blij dat Ruben jouw rijbewijs heeft vernietigd. Je bent een gevaar op de weg en die rijlessen kun jij ook hard gebruiken. Zeker als je in paniek het gas intrapt en het stuur los laat.

  Het is niet bedoeld om je af te kraken. Maar vooral om je ook te wijzen op de veiligheid die anderen verdienen.

  Een cursis zelfkennis zou ook niet verkeerd zijn. Het viel op, dat jij vaak anderen de schuld geeft. Ook in de laatste aflevering in Parijs was het iedereen zijn schuld en deed je naar eigen zeggen weinig fout, maar je blunderde heel veel.

  Daarbij sierde het je wel, dat je de laatste twee afleveringen wel besef kreeg dat je anderen in gevaar bracht en hierbij echt spijt toonde.

  Daarbij moet ik wel toegeven dat ik van jouw momenten heb genoten. Geen beter vermaak dan leedvermaak.

  Ik wens je heel veel succes bij het opnieuw lessen en hoop dat je toekomst er veiliger uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Lieve Pim,

  Wij vinden je echt geniaal.
  We zijn fan van je, en je opmerkingen zijn gewoon te grappig.
  Maar we zijn wel een beetje bang aan het worden dat we zoals jou worden.
  Mogen we je handtekening?

  xx Louise en Dagmar.
  www.twitter.com/xlouiseeeee www.twitter.com/dagmarrxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hee Pim? Misschien een rare vraag, maar hoe zijn je nieuwe rijlessen gegaan? Heb je inmiddels alweer een rijbewijs?

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ik ben echt geschrokken van de laatste aflevering. iemand aanrijden, dan moet je serieus na gaan denken over je rijvaardigheden. Als het 9 keer bijna gebeurd en de 10e keer...tja...
  met alle respect, ik vind echt dat sommige mensen niet mogen rijden gewoon omdat ze het niet kunnen. Dat geeft niet, maar erken het teminste. Ik kan ook zoveel niet, jammer maar helaas.
  Maar ik moet er niet aan denken als hij in de buurt rijdt als ik met mijn dochtertje van 3 aan het rondlopen ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Beste Pim,

  Is het programma in omgekeerde volgorde uitgezonden, je heb de bril niet op bij de laatste test, ik denk dat je deze test met bril veel beter zou doen.
  Draag je nu altijd een bril en merk je het verschil, ben je al over de shock van het ongeluk heen?
  Maar durfde de jury bij jou niet er bovenop te kijken, op een bankje op de lepels van de heftruck.
  Heb je ondertussen de rijlessen al genomen en heb je ook al wat gedaan om de paniekaanvallen te voorkomen? Als je kritisch op jezelf bent, dat is wel nodig, kom je er wel.
  Misschien leuk om in deel 2 te laten zien dat je het wel geleerd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Pim,
  ik denk wel dat je de schrik van je leven hebt gehad...
  Ik hoop voor jou dat je goede rijlessen krijgt met nodige begeleiding. Zou een wagen met automatische versnelling geen optie voor jou zijn (alvast 1 zorg minder, niet meer koppelen: enkel gas of remmen)?
  Met de juiste hulp lukt het jou ook! SUCCES ERMEE

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hihi, wat ben jij leuk. Ik heb heel hard moeten lachen om het gezicht dat je trok toen ruben je rijbewijs doorknipte. Ach joh, zomder auto kom je er ook wel. Gewoon met je gezichtje in de wind op de fiets:-) xxx menno

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Kijk mensen de laatste 3 berichten is wat ik bedoel.
  Gewoon aardige berichten!!!
  Succes Pim ;-) x

  L

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Voor jouw informatie Rene! Ik heb al lenzen.
  En in het programma is toch al duidelijk gemaakt wat er kan gebeuren dus dat zal Pim heus wel weten hoor.
  Vandaar mijn eerdere bericht mbt de opmerkingen van sommige!

  L

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Beste Pim, hier alsnog een opbouwend punt van kritiek. Dat je niet bent om auto te rijden heeft niets met jou als individu te maken. Het zegt niets over jou en wat je allemaal wel kan of wie je bent.... doe jezelf en andere in jouw directe omgeving een plezier... zoek eens op internet wat introspectie en retrospectie is... je zal ervan opknappen. ECHT! verantwoordelijkheden nemen van je daden en kunnen is een eerste stap in volwassen worden. Verder heb ik vreselijk om je gelachen en ook om je humor over andere. geweldig programma!
  Ik kijk al uit naar het volgend seizoen.
  En Pim heel veel sterkte met het verwerken en kijken naar jezelf.
  een oprechte groet,
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen